zapeceny kuraci obedik :-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Potrebujeme: kuracie nohy, kridla, chrbat... (pripadne aj cele kura rozdelene na stvrtky,ak ste velmi hladni, alebo vas je ako Cenkovej deti)..sol, rasca cela, 100 gramov struhany tvrdy syr, 1 konzerva sterilizovanych sampionov, zemiaky- cca 1 az 1 apol kila, sladka smotana 250 ml.

POSTUP PŘÍPRAVY

Rozhodla som sa aj ja pridat nejaky receptik....takze vsetko si to pekne pripravime.... zemiaky ocistime a pokrajame na kolieska, asi ako na francuzske... Pripravime si pekac, ktory vymastime... mnozstvo zemiakov je cca 1 az 1 a pol kila, podla toho, kolko spapate, ale pocitajte, ze zemiaky su vasa priloha.

Zemiaciky pekne poukladame do vymasteneho pekaca, posolime!!, posypeme rascou
potom na ne nasypeme sampiony, zliate zo stavy- neodporucam pit, ale sto ludi, sto chuti...
nasypeme polovicu struhaneho syra.....
masko si umyjeme, nasolime....ale psikovi nedame zatial nic, aj ked sa pokusa to maso telepaticky pritiahnut.... budeme ho potrebovat....
alebo na neho posleme bojovnika...ten to uz vyriesi :-) a masko dame pekne na zemiaciky, ale kozou dole!!!...my nie sme az taki hladni, tak nam stacili tie ruky, nohy, chrbat...
a komplet cele to zalejeme sladkou smotanou... najlepsie, keby bola v zaruke este ako ta moja... aj ked ak to budete citat 13.11. tak uz bude asi po :-) ....a dame piect do vyhriatej rury... neviem vam povedat na kolko stupnov, ja som rada, ze nasa rura este vobec funguje :-)
po pol hodinke masko otocime a dame naspat... ked koza scervena, nasypeme na neho este druhu polovicu syra, co nam ostala- teda ak ste si ustrazili, mne ju maly chcel zjest, ale nedala som !!! :-) ...a nechame zapiect syr na vrchu.... a je to hotove ;-)
mamickina porcia ... ako prilohu som si zvolila ovocny koktejl, ale mozete si zvolit oblohu podla svojej chuti :-)
a este Davidkova porcia- pekne pokrajana :-) zvysok spapa nas tato, on je velky chlap :-) ... a Axel si tiez pride na svoje s kostickami...DOBRU CHUT!!!