Mäso v trojobale,trošku inak...



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

*rezňov si pripravte toľko,koľko máte stravníkov(alebo podľa hladu...),ja som mala 6ks*soľ* hladká múka* vajíčka* 250g tvrdého syra* olej*.........príloha: zemiaky,..........

POSTUP PŘÍPRAVY

*najlepšie je kuracie,ale ja som sa potrebovala "zbaviť"bravčového,a na chuti neubralo :))*možno tu už je recept,ale ked som nafotila,tak vkladám...

mäso naklepeme,a posolíme..
..nastrúhame syr,ja som si prihodila aj Nivu..,dievčence toho syra je treba dosť,tých 250g je maximálne na 6 rezňov ako som mala ja...
..mäso obalíme v múke,vo vajíčku...a teraz to príde :-))...
..mäsko vložíme do pripraveného syra a obalíme...
..pekáč potrieme olejom (ani veľa,ani málo),a povkladáme doň všetky vyobalované rezníky,môžte na ne kvapnúť ešte troška oleja,a šup s nimi do rúry vyhriatej na 170°C,ja som piekla asi 1hod.a1/2,lebo bola bravčovinka,ale kuracie je upečené skôr,mäso nemusíte prikrývať,iba ak by Vám horel syr ,a stačí potom len alobalom.A tak ako vidíte ,mäso ani neotáčame,len vložiť do rúry,piecť a sledovať.Poslednú 3/4hodinku som stiahla rúru na nejakých 150°C,aby mäklo mäsko...
..upečené...
...a dobrú chuť..