Šalát z kyslej kapusty - vitamínová bomba na jeseň



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

0,5 kg kyslej kapusty, 1 malú červenú cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL kyslej smotany, 2 PL tatarky, horčica,vegeta, mčk prípadne feferonova pasta ale nemusi byt...

POSTUP PŘÍPRAVY

Kyslú kapustu si nakrájam na doske na drobnejšie kúsky aby nás ako sa hovorí neprefackala keď ju budeme jesť...pridáme najemno nakrájanú cibuľu, pretlačené strúčiky cesnaku...ja kapustu nepremývam mám rada kyslú ale kto chce može ju aj trochu premyť...v druhej miske zmiešame 2 lyžice kyslej smotany + 2 lyžice tatarskej, trošku horčice, vegety, mčk.....rozmiešame...zalejeme kapustu...dobre premiešame a šup do seba kopu vitamínov ...dobrú chuť...

x
x
x