Pikantný šalát



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

20 dkg neúdeného eidamu, 1 fľaša nakladanej kápie, zopár kusov nakladanej alma papriky, asi 20dkg nakladaných cibuliek, 1 konzerva hrašku, feferonky podla chuti ja som dala feferonovu pastu...olej, soľ , mčk, 1 lyžička cukru,worcestrova omacka, menšia cibuľa...

POSTUP PŘÍPRAVY

Eidam nakrájame na malé kocky...prípadne možme časť syru nakrájať na kocky a časť postrúhať na hrubom strúhadle..., pridáme nadrobno nakrájanú kápiu, alma papriky, nakladané cibuľky, zliatu konzervu hrášku,najemno nakrájanú menšiu čerstvú cibuľu...osolíme, okoreníme, zakvapneme olejom, pridáme feferonovu pastu podla vlastnej chuti, cukor,worcester....dobre premiešame, necháme chvílku odležať...dobrú chuť...