Linecké rezy s tvarohom a broskyňami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cesto:600 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 220 práškového cukru,250 g hery, 3 pol. lyžice mlieka, 2 vajcia. Plnka: 750 g tvarohu, 2 vajcia,200 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor,50 rozpusteného masla, 1 zlatý klas, 200-300 ml mlieka. 1 konzerva broskýň

POSTUP PŘÍPRAVY

... viď obrázkový postup

... suroviny na cesto zmiešame a vypracujeme hladké cesto
... cesto rozdelíme na dve polovice. Jednu polovicu si dáme do chladničky a druhú polovicu si dáme do mrazničky
... pripravíme si tvarohovú plnku a to tak, že všetky suroviny zmiešame a vyšľaháme do hladkej a hustej hmoty. Mlieko použijeme podľa potreby, záleží na tom aký máme tvaroh.
... takto vyzerá vymiešaný tvaroh
... cesto vyberiem z chladničky a položíme na hlbší plech vyložený papierom. Rozvaľkáme malým valčekom
... ja som nemala malý valček, tak som si pomohla pohárom
...zvyšok rukami vytlačíme po celej p,loche
... na cesto nalejeme pripravenú tvarohovú náplň
... pokrájame broskyne
...broskyne poukladáme na plnku
...z mrazničky vyberieme druhú polovicu cesta a nastrúhame na hrubo na plnku
... upečený koláč pofrkame čokoládou