Fašírky na plechu (bez vysmážania)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

mleté mäso * rožky * mčk * mletá č. paprika * cesnaková pasta * soľ * vajíčko * strúhanka * plátkový syr

POSTUP PŘÍPRAVY

v postupe

mleté mäso (1 kg)+ po kávovej lyžičke soli, mčk, papriky, cesnakovej pasty, 2 rožky namočené vo vode a vyžmýkané 1 vajíčko + strúhanka (vajíčko na fotke chýba)
z mäsovej zmesi robíme fašírky, ktoré ukladáme na olejom vytretý plech (oleju netreba veľa)... bujón rozmiešame v horúcej vode a podlejeme fašírky (netreba ich veľmi zalievať, aby sa krásne zhora pripiekli)
ja som ich piekla takých 45 minút na menšom stupni .. počas pečenie môžeme občas podliať bujónom, aby sa neprilepili o plech :)) ku koncu pridáme plátkový syr