Torta podľa maminiek z MMB



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

veľa trpezlivosti, času a hlavne, aby ste si vedeli rady i v krízových situáciách.

POSTUP PŘÍPRAVY

Chcela som zafarbiť korpus na modro, ale bola to taká hrozná modrá, že som to chtiac-nechtiac musela vyhodiť, potom som bola nešťastná, čím to ozdobím, tak som skúsila popučiť piškóty a tie nafarbiť ale postupovala som veeeeeeeľmi opatrne, až to zas neletí :o))))
No na moje veľké prekvapenie, som nezohnala formičky, ktoré som potrebovala na výrobu marcipánových ozdôb, tak som bola nútená vymyslieť nejakú náhradu. Použila som jedlý papier, na ktorom je macko Pú s kamarátmi a ako ozdôbky som dala panáčikov a nálepky macka Pú prilepené na špáratku, aby sa to dalo zapichnúť do torty. Moc sa mi to nepozdávalo, veď aj trubičiek som mala málo :o(( tak som to musela takto skombinovať, no čo už. Nabudúce sa budem pripravovať aspoň mesiac dopredu a ktorá z vás nepoužíva vykrajovačky, nech mi ich ponúkne :o))))

...na tejto fotečke je super vidieť ten jedlý papierik, keď ma nenapadlo nič inšie, teda nápady by aj boli ale základné inštrumenty na ich zhotovenie chýbali...
...takto vyzeral náš mini stolík po zaplnení a to je len tuhé :o))) tekuté sa ešte len chladilo :o))
... nechala som sa inšpirovať Emka - kou, ktorá dávala krabie tyčinky do broskýň, ja som toľko broskýň nemala a pravdu - povediac som si nevedela predstaviť, ako to bude chutiť, tak som spravila takúto náhradu - na kolisku rohlíka - z včerajška :o) som dala lyžičku krabieho šalátika a napichla som broskyňku a bolo to fakt !!!S U P E R!!!
A tu je niečo slaďučké, plnenené zmrzlinky poliate čokoládou, Tiramisky-jednohubky ale akosi sa mi to blbo posypávalo, tak nie sú až také naoko vydarené ale chuťovo - mňam a posledný koláčik je úplne NESKUTOČNÝ ako povedal môj drahý, ten tu nahodím, možno dnes alebo zajtra, je fakt bezva!!!
a tu je oslávenec :o))
...a takúto bezva hru som dostal, hneď sme sa museli hrať a predstavte si, že vždy ma porazil, ale so vyvaľovala oči ako mu to pálilo!!!
tak tu je ten sľubovaný prierez torty, to farebné sú jahodky a broskyne :o)
a tento kúsok práve papká oslavenec :o))

Inak vložím link, podľa ktorého som sa nechala inšpirovať.