ŠTUDENTSKÁ PEČAŤ V KOŠÍČKOCH



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Biela čokoláda 200g, horká čokoláda 200g, rôzne oriešky 200g, želé cukríky Bon pari 2 bal., hrozienka 50g, rastlinný tuk Cera 50g

POSTUP PŘÍPRAVY

Posekáme nadrobno nesolené orechy kešu, arašidy, lieskovce, mandle, hrozienka a želé cukríky Bon Pari. V mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu, pridáme rastlinný tuk, posekané oriešky, hrozienka a želé cukríky. Dobre premiešame a ešte teplé plníme do papierových košíčkov. Počkáme, kým trochu nevychladnú a ozdobíme ich cukrárenskou posýpkou podľa vlastnej fantázie. Tip: Oriešky môžeme opražiť na panvici, budú mať výraznejšiu chuť.