Patizónová pizza



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cesto : 1P - 1 pohár/šálka cca 250ml * 2 1/2 P patizón * 1 3/4 P polohr.múka * 3 vajíčka * 1/2 P olej * 1 ML soľ * 3 strúčiky cesnak * 1/2 PDP* ľubovoľné korenie aké máte radi (ja som dala pizza korenie)

POSTUP PŘÍPRAVY

rýchle, chutné....mňam

patizón nastrúhame na hrubšom strúhadle, cesnak pretlačíme (alebo nastrúhame na jemno) pridáme všetky ostatné suroviny a dobre spolu vymiešame. dáme na plech, ktorý treba vymazať a vysypať alebo použiť papier na pečenie (ako ja)
"bio domáci" základ na pizzu (blanšírované rajčiny, nakrájané, podusené s čerstvou bazalkou a cesnakom)
ľubovoľne obložiť a pečieme na 180°C cca 30 minút (treba sa riadiť skúsenosťami s vlastnou rúrou)
po upečení. nakoniec som pridala ešte vajíčko:) (sliepky dobre nesú máme veľa treba mínať chichi)
a na tanieri...dobrú chuť...