Zapečená krkovička v marináde.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

8 plátky bravčovej krkovičky, 10-12 strúčikov cesnaku, soľ, 2 veľké cibule. Na marinádu: 4 PL oleja, 4 PL sójovej omáčky,10 PL pikantného kečupu, 1 PL medu, 1 PL sladkej mletej papriky,1 kl čierneho korenia,

POSTUP PŘÍPRAVY

...viď obrázkový postup

... krkovičku naklepeme, osolíme, potrieme prelisovaným cesnakom a pokladáme na vymastený pekáč
... nakrájame cibule
... nakrájanou cibuľou zakryjeme mäso
... zo sój.omáčky, kečupu, medu ,... atď si pripravíme marinádu
... túto marinádu vylejeme na pripravené mäso s cibuľou
,,, a dáme upiecť do rúry cca 1 hod - 1,5 hod pri 180 stupňov
... a máme hotovú- Výbornú šťavnatú krkovičku, ktorá sa rozpadá na jazyku zo super omáčkou
... podávame s ryžou, alebo zemiačkami