Zapečená krkovička v marináde.
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
8 plátky bravčovej krkovičky, 10-12 strúčikov cesnaku, soľ, 2 veľké cibule. Na marinádu: 4 PL oleja, 4 PL sójovej omáčky,10 PL pikantného kečupu, 1 PL medu, 1 PL sladkej mletej papriky,1 kl čierneho korenia,
POSTUP PŘÍPRAVY
...viď obrázkový postup
|
... krkovičku naklepeme, osolíme, potrieme prelisovaným cesnakom a pokladáme na vymastený pekáč |
|
... nakrájame cibule |
|
... nakrájanou cibuľou zakryjeme mäso |
|
... zo sój.omáčky, kečupu, medu ,... atď si pripravíme marinádu |
|
... túto marinádu vylejeme na pripravené mäso s cibuľou |
|
,,, a dáme upiecť do rúry cca 1 hod - 1,5 hod pri 180 stupňov |
|
... a máme hotovú- Výbornú šťavnatú krkovičku, ktorá sa rozpadá na jazyku zo super omáčkou |
|
... podávame s ryžou, alebo zemiačkami |