Hamburské plece, s vynikajúcou omáčkou.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravčové mäso. Pliecko,alebo stehno, komu nevadí trocha mastného, tak to môže pripraviť aj z krkovičky. Ďalej koreňová zelenina / mrkva, petržlen, zeler /, cibuľa, 2 kyslé uhorky, Bobkový list, nové korenie, plnotučná horčica a Šľahačková smotana.

POSTUP PŘÍPRAVY

... viď obrázkový postup

... mäso osolíme a sprudka opečieme na oleji, alebo masti
... k mäsu pridáme nastrúhanú zeleninu a pokrájanú cibuľu. Bobkový list, nové korenie
... zalejeme vývarom
... pridáme horčicu a kyslé uhorky a dusíme do mäkka
... keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme
... nezabudneme vybrať bobkové listy a nové korenie
... omáčku rozmixujeme
... pridáme šľahačkovú smotanu
... ak je omáčka riedka zahustíme ju hladkou múkou, alebo svetlou zápražkou. Dochutíme a môžme podávať Omáčka, je vynikajúca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!