Hamburské plece, s vynikajúcou omáčkou.
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Bravčové mäso. Pliecko,alebo stehno, komu nevadí trocha mastného, tak to môže pripraviť aj z krkovičky. Ďalej koreňová zelenina / mrkva, petržlen, zeler /, cibuľa, 2 kyslé uhorky, Bobkový list, nové korenie, plnotučná horčica a Šľahačková smotana.
POSTUP PŘÍPRAVY
... viď obrázkový postup
|
... mäso osolíme a sprudka opečieme na oleji, alebo masti |
|
... k mäsu pridáme nastrúhanú zeleninu a pokrájanú cibuľu. Bobkový list, nové korenie |
|
... zalejeme vývarom |
|
... pridáme horčicu a kyslé uhorky a dusíme do mäkka |
|
... keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme |
|
... nezabudneme vybrať bobkové listy a nové korenie |
|
... omáčku rozmixujeme |
|
... pridáme šľahačkovú smotanu |
|
... ak je omáčka riedka zahustíme ju hladkou múkou, alebo svetlou zápražkou. Dochutíme a môžme podávať
Omáčka, je vynikajúca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |