Pralinky z arašidového masla / Buckeyes



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Už dávno ma lákala chuť arašidového masla a čokolády,tak som sa konečne odhodlala.Podobný receptík tu už je(Andrea D. (Adusha22) ID 135731),ale ja som robila dosť podobný originálu Buckeyes(čo znamená Pagaštan a je to pomenované podľa plodov,takže originál Backeys nie sú obliate celé čokoládou a vyzerajú,ako gaštany:) Budeme potrebovať: 250 g arašidového masla,120 g masla, 100 g práškového cukru,350 g arašidových sušienok(môžu byť aj maslové),100 g smotanového syra (lučina),120 g čokolády na varenie a trošku Cery.

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäkké maslo, arašidové maslo a syr dáme do misky. Pridáme Rozdrvené sušienky, cukor a vypracujeme tvárnu hmotu. Vypracovanú hmotu odložíme do chladničky, prípadne aj mrazničky aspoň na 1 hodinu. Rukami tvarujeme guľôčky uložíme na papier na pečenie a opäť dáme schladiť.
Polevu si pripravíme rozpustením čokolády nad parou. Arašidové pralinky vyberieme z chladničky, namáčame do polevy a necháme stuhnúť.

Postup je úplne jednoduchý..Ani som ho nestihla nafotiť.