Gurmánske Riccotky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Trošku som mala obavu,ako budú chutiť,nevedela som si tvaroh predstaviť v takomto prevedení.Vyskúšala som a neľutujem,teda ľutujem,že som nerobila dvojitú dávku.Chutia vynikajúco a ešte lepšie voňajú.Mám ich v chladničke a pri každom otvorení chýba jedna guľôčka:)Vyskúšajte: 200 g masla, 140 g cukru, 500 g Ricotty(tvarohu), 200 g bielej čokolády, 150 g strúhaného kokosu,

POSTUP PŘÍPRAVY

:=)

Maslo nechajte aspoň pol hodiny zmäknúť, medzitým si nadrobno pokrájajte alebo nasekajte bielu čokoládu
Mäkké maslo vyšľahajte s cukrom, pridajte Riccotu, hrsť kokosu a jemne premiešajte. Postupne pridajte čokoládu.
Vzniknutú hmotu dajte aspoň na dve hodiny do chladničky. Z hmoty tvorte guľôčky a obaľujte v kokose
a toľko mi ich vyšlo:) Presný počet už netuším:(