BRUSEL torta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cesto: °°°4 vajcia°°°200g kryštálového cukru°°°100g hladkej múky°°°100g polohrubej múky°°°4 PL vody Krém: °°°9 dcl mlieka°°°3 žĺtka°°°kryštálový cukor - podľa potreby, ako do pudingu, cca 100g°°°2 vanilkové pudingy°°°1 maslo°°°trošku rumu smotana na šľahanie°°°kompót /mandarinky, broskyne/

POSTUP PŘÍPRAVY

zdroj: pecenijeradost.cz

Piškótové cesto si buď urobte svoje osvedčené. Ale aj toto je dobré, len sa možno bude vidieť niekomu vyššie. Ale zase pri množstve toho krému a ešte aj šľahačky mi to tak akurát prišlo. Takže vajíčka si vyšľaháme s cukrom a vodou a nakoniec vmiešame múku. Pečieme cca 12-13 minút na 180-190°C.
Krém urobíme klasickým spôsobom ako pri pudingu a po vychladnutí vmiešame maslo a trošku rumu. Natrieme na vychladnutý korpus.
uložíme kompótové ovocie ...
natrieme vyšľahanou šľahačkou s troškou cukru, necháme vychladiť a mlsame :-). Je výborná .