Mexický svadobný koláč



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Aj keď je tu už vložený, ale pre osvieženie pamäte a preto, že je taký úžasný, píšem ho ešte raz. Je naozaj perfektný, šťavnatý, ani nie príliš sladký, proste mňam

POSTUP PŘÍPRAVY

budeme potrebovať: 2 vajcia, 400g hladkej múky, 300g práš.cukru, 2 lyžičky sódy bicarbóny, 1 konzerva krájaného ananásu, čokoláda na postrúhanie\\r\\nPoleva: 120g masla, 350ml sladkej smotany, môže byť aj na varenie, 100g kokosu, 150g práš. cukru, 50g nahrubo nasekaných orechov\\r\\nZ múky, cukru, vajec, sódy a šťavy z ananásu vypracujeme hladké cesto. Ak je príliš husté, lebo niekde je menej šťavy, pridajte ešte jedno vajce. Vylejeme ho na pripravený plech a na vrch poukladáme kúsky ananásu. Dáme upiecť do rúry na 180C.\\r\\nMaslo roztopíme, pridáme smotanu, kokos, orechy, cukor a necháme prevrieť. Ešte teplý koláč natrieme rovnomerne polevou, nevadí, keď bude viacej šťavy, všetko to pekne cesto popije, navrch nastrúhame čokoládu. DOBRU CHUŤ