Indiánske srdiečka-úžasné!!!



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Lahodné, čokoládovo-čokoládové, rozplývajúce sa na jazyku...Lepšie som nejedla.A prečo Indiánske? asi preto,lebo sú tmavé,ako kekse Indián....:)) ........................Budeme potrebovať: 200g 100%tuku(ja som dala CERU), 200g hl.múky, 180g práš.cukru, 50g kakaa.....................................Na polevu: v recepte bolo 200g čokolády na varenie,ale keďže mi polovica zostala,bude stačiť 1OOg,1č.l.masla,3PL vriacej vody,mandľové lupienky

POSTUP PŘÍPRAVY

Ideme na to:

Ceru nastrúhame,pridáme kakao,múku a cukor a snažíme sa hmotu spojiť.
A spájame a spájame a nejde to a nejde:)
A hľa,o chvíľu je správna hmota na svete:)
Zoberieme kúsok hmoty,vytvarujeme v dlani guľôčku a stlačíme
V strede mierne narežeme...
Uložíme na plech (radšej ďalej od seba,nie ako ja)a do každého urobíme dierku.Najlepšie vareškou.Pečieme na 180°c asi 5minút,teplotu stiahneme na 165°c a pečieme 15minút
Trošku sa mi roztiekli:( Asi som mala málo rozohriatu rúru)
Kým srdiečka vychladnú.pripravíme si polevu.Maslo s čokoládou necháme zmäknúť a pridaním vriacej vody vymiešame hustú lesklú hmotu.
Čokoládou naplníme dierky v srdiečkach.
Do teplej čokolády nasypeme mandľové lupienky
Urobíme si kávičku,vyložíme nohy a vychutnávame,čo sme si napiekli.Dobrú chuť:)