POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Piškotový korpus z 5 vajec, 4 druhy potravinárskeho farbiva, tvarohovo-pudingová plnka, broskyňe, cukrárenské piškoty, SKITTLES cukriky,
POSTUP PŘÍPRAVY
Piškotový korpus si klasicky pripravíme...rozdelíme do štyroch malých misiek a každú zafarbíme inou farbou. Najprv do stredu tortovej formy nalejeme prvú misku ,potom druhú, tretiu a stvrtu piskota sa sama rozleje az k okrajom.
Po upečení necháme korpus vychladnúť potom ju rozkrojíme na dve časti. Prvú časť natrieme tvarohovo-pudingovou plnkou (puding,maslo,tvaroh) poukladáme broskyne a prikryjeme druhou časťou. Celú tortu natrieme zvyškom plnky, okraje obložime cukrárenskými piškótami a spevníme stuhou.Celý vrch torty posypeme SKITTLES cukríkmi.
Táto torta bola pre mojho malého brata, ktorý je veľkým obľubencom týchto cukríkov :)
:) |
v reze |
:) |