Rýchly "lístkový" quiche



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Jedno balenie lístkového cesta, mrazená zeleninová zmes akú máte radi, smotana na varenie, 2-3 vajíčka, tvrdý syr (cca 15dg)

POSTUP PŘÍPRAVY

Francúzsky slaný koláč, trochu zjednodušený...

V slanej vode uvaríme zeleninovú zmes.
Rozmrazené lístkové vyvaľkáme a vyrežeme z neho kruh podľa veľkosti formy
Cesto dáme do formy, naň rovnomerne rozsypeme vychladenú zeleninu
V smotane rozšľaháme vajíčka, osolíme a zmesou polejeme zeleninu.
Vrch posypeme nastrúhaným syrom a šup s tým do rúry.
Koláčik je hotový, keď vajíčka stuhnú a vrch jemne zhnedne.
A zo zvyšného cesta si urobíme pizzové koláčiky :-) Dobrú chuť!