Torta prsia



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

dve druhy cesta svetle a tmave a dve druhy plnok klasicka a kavova

POSTUP PŘÍPRAVY

postup som začala fotiť až pri robeni prs

korpusy som natrela lekvarom a potom kremmi
z dvoch zvišnych korpusov som som si vykrojila pomocou mištičky male kružky dve väčšie a dvemenšie na stirdačku
zo zbytkov korpusu som rozdrobila dala lekvar a tošku plnky a vymiešala potom som tuto zmes použivala na spodok do mištičky
do mištičky som vložila celofan aby sa mi to lahšie vybralo von
na dno som dala tu rozdrvenu masu so zbytkou korpusu tak plnku vykrojene kolečko korpusu zase plnku a dalšie väčšie kolečko korpusu
takto vyzeralo jedno v mištičke ajedno vyklopene (ja som mala len jednu taku istu mištičku tak som asik po 10 min. v chladničke potom vyberala a robila dalšiu cici)
zakladny korpus som ešte potrela plnkou
a tak som dala na to korpus na ciccini
aj tie som potrela plnkou
a tak som si spraravila hmotu s marsmelou klasicke jojo ružovo biela kombinacia ja som použila jeden baliček ale kby som to robila ešte raz tak dam 1 a pol balička lebo som vyvlkala dosť tenke cesto ktore mi na druhy den kde bolo viac plnky sa trošičku akoby rozpadalo
všetko som robila z hmoty marsmarlou červenu som dosiahla tak žesom tam pridala červene farbivo a hnedu trošku roztopenej čokolady stačila jedna kocka čokolady a vykrajovala som to štamperlikom (obrazkovy postup už nemam lebo som už pozabudla fotiť:-))) nakoniec som to ešte jemne zo štetcom a vodou pretrela aby sa teličko lesklo ale kedže som mala tenku vrstvu dokeckala som to :-(((
a potom so to len dozdobila predstavu som mala inu ale ako to byva zmenilo sa to