Výdatné víkendové raňajky.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

chlieb, vajcia, cibuľa, horčica (kečup), olej, soľ

POSTUP PŘÍPRAVY

Tieto raňajky sú ozaj výdatné a nezdravé. Ale raz za čas sa hádam môže....
A keďže je v nich cibuľa, sú vhodnejšie na deň, keď sa nikam nechystáte a nikoho nemienite vpustiť do domu. Alebo skúste ako večeru, ak máte výkonné trávenie.

Ako prvé opečieme na oleji topinky, zdravšia varianta sa dá pripraviť v hriankovači.
Na druhej panvici opekáme "omeletky" z vyšľahaných osolených vajec. 1 vystačí na 4 topinky.
Opekáme z jednej aj druhej strany.
Topinky potrieme horčicou alebo kečupom a posypeme cibuľou nakrájanou na plátky.
Prekryjeme omeletkou prekrojenou na štvrtiny a pustíme sa do toho. Dobrú chuť.

PS: Ak pripravujete väčšie množstvo, môžete udržiavať v teple v mierne vyhriatej rúre.