Kuracie kúsky so šľahačkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

300 g kuracích pŕs, 1 väčšia cibuľa, olej, sladká sójová omáčka, vegeta, soľ, mčk, šľahačka, sušená petržlenová vňať alebo pažítka, 4 polievkové lyžice kečupu

POSTUP PŘÍPRAVY

Jednoduchý a rýchly receptík.

Kuracie prsia pokrájame na menšie kúsky a rovnako cibuľu. Na panvicu dáme olej a kuracie prsia s olejom zároveň. Z prudka opečieme.
Pridáme sladkú sójovú omáčku, vegetu, soľ a pod pokrievkou dusíme cca 20 minút.
Pridáme kečup, na 300 g mäsa cca 4 polievkové lyžičky a dusíme ďalších 5 minút.
Pridáme smotanu, trocha petržlenovej vňate alebo pažítky a ešte chvíľu podusíme. Následne odstavíme.
Podávame s ryžou. Omáčku nie je potrebné zahustiť. Postará sa o to cibuľa a kečup so smotanou.