Tvarohovo-pudingový koláč

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 tvarohy, 1/2 l mlieka, 4 žĺtka, 2 x 15 dg kryštáľový cukor, 1 zlatý klas, 1 vanilkový cukor, 1 lístkové cesto

POSTUP PŘÍPRAVY

Žĺtka rozmixujeme s 15 dg cukru, pridáme tvarohy, vanilkový cukor, mlieko a zlatý klas. Všetko rozmixujeme.
Lístkové cesto vyvaľkáme do hlbokého plechu a vytvoríme okraje. Zmixovaný obsah vylejeme na cesto do plechu a necháme piecť cca 45 min. na strednom stupni.
Potom si zo zostávajúcich bielkov vyšľaháme sneh, do ktorého pridáme 15 dg kryštáľového cukru. Toto natrieme na skoro upečený koláč a dáme piecť ešte na 15-20 minút.