Kuracinka pod perinou trochu inak ***



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie mäsko (kur.prsia,stehno horné vykostené napr.) cca 700 g,plátky slaniny,1 červená cibuľa,cca 100-150 g šampiňónov,3 rohlíky(najlepšie včerajšie) ,petrlžlenová vňať (čerstvá alebo mrazená),3-4 uvarené vajíčka,3 čerstvé vajíčka,100g hrášok z konzervy,soľ,mleté čierne korenie,olej,1 PL strúhanky

POSTUP PŘÍPRAVY

Ahojte dievčence po dlhšej dobe som tu späť aj keď nie na dlho nakoľko mám daňové obdobie a práce je stále viac a viac ...No dobre hor sa na receptík....

Potrebné ingrediencie a ak som niečo vynechala tak kuk vyššie a ak som niečo zabudla napísať prosím upozornite ma ..:-)))ďakujem ....
Rožky namočíme...
Nakrájame cibuľu a šampiňóny......
Kuracie mäsko si nakrájame na väčšie kusy osolíme,okoreníme.....Medzitým rožky vyžmýkame,pridáme petrlžlenovú vňať,rozšľahané tri vajíčka,nadrobno pokrájané uvarené vajíčka,hrášok a šampiňónovú zmes,ktorú sme si pripravili tak,že cibuľku opražíme na oleji a pridáme nakrájané šampiňóny a dusíme cca do 7 minút.Dobre premiešame....osolíme a okoreníme...
Dobre premiešame a pridáme jednu PL strúhanky týmto zmes zahustíme...
Slaninku pokrájame na plátky a poukladáme ich na dno zapekacej misy....Slaninka nemusí byť taká chudá môže tam byť aj trošku tlstého tak ako moja napríklad..:-)))))
Poukladáme na slaninku mäsko....
Hotovú zmes dáme na mäsko....
Prikryjeme alobalom ....Táto fotka mi nejak nevyšla :-(((((( a dáme do rozohriatej rúry na 45 minút cca záleží od rúry a potom .....
odkryjeme a dopečieme.....cca max do 15-20 minút...
A na záver dobrú chuť.......pá :-)))))