Ryba na šťave - rýchla večera, alebo obed



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

rybka (ja som použila zubáča), 1/2 kocky zeleninového bujónu, červená paprika, maslo, sušená zelenina ( ja poživám Solčanku), soľ, cesnak, múku na zahustenie
príloha: zemiaková kaša

POSTUP PŘÍPRAVY

Mierne osolenú rybku (pozor soliť opatrne, bujón zvykne byť dosť slaný) osmažíme z jednej aj druhej strany na masle, podlejeme pripraveným bujónom, pridáme papriku a podusíme. Ku koncu pridáme cesnak a solčanku podľa chuti. Dokončíme zahustením omáčky. Ryba je rýchlo spravená. Takže kým spravíte zemiakovú kašu, rybka je hotová. Dobrú chuť.
Z mojej skúsenosti musím povedať, že je lepšie investovať do drahšej rybky. Raz som to robila z bežného filé a po rozmrazení tam bolo viac vody ako ryby. Alebo kúpiť kvalitnejšie filé.

zubáč na masle
podliate, pridaná paprika