Jednoduchá roláda z bravčového stehna



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Nemala som mleté mäsko,tak som sa rozhodla vyskúšať túto variantu.Bola to moja celkovo prvá roláda a na počudovanie sa mi celkom podarila:)Takže budeme potrebovať kus mäsa(ja som mala len stehno),soľ,korenie,4-5 vajíčok,cibuľku a ingrediencie na omeletu,ako máte radi,asi 150g plátkov tvrdého syru

POSTUP PŘÍPRAVY

Veľmi jednoduchý...

Mäso v celku poriadne rozklepeme do požadovanej veľkosti a hrúbky,osolíme,okoreníme..
Urobíme si omeletu(môžete pridať zeleninku)
poukladáme plátky syra...potom,alebo pred tým(to je len na Vás)omeletu.Neviem kam sa mi podela fotka:))
...a zrolujeme.Nechcelo sa mi použiť niť,tak som mäso poriadne poprichytávala špáratkami:)
Vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy, podlejeme a zakryté upečieme domäkka.Rúru predhrejeme na 190 °C a pečieme ju asi hodinu a pol. Chvíľu pred dopečením odokryjeme, aby bolo mäso ružové a chrumkavé..Dobrú chuť