Citrónovo - cesnakový zázrak ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

5 ks celý citrón * 30 strúčikov cesnaku * 1 l vody *

POSTUP PŘÍPRAVY

Citróny umyjeme v horúcej vode, nakrájame na malé kúsky. Cesnak očistíme,nakrájame na polovičky. Všetko spolu zmixujeme na kašu. Vylejeme do vody a necháme prejsť varom. Hneď odstavíme. Precedíme cez sitko a nalejeme do flaše. Skladujeme na chladnom mieste, najlepšie v chladničke.
Pijeme denne 2 cl pred jedlom / t.j. štamprlík /. Buď ráno pred rańajkami alebo pred obedom.

Túto lacnú a neškodnú liečivú kúru by mal človek opakovať každý rok. Zápach a cesnakovú vôňu vôbec necítiť. Účinok citrónu s cesnakom sa prejaví naplno.

Odstraňuje vápnik a tuk usadený v tele a v cievach. Posilňuje srdce, upravuje tlak. Po 3 týždňoch pitia pocítite v tele príjemné omladenie. Zvápenatenie a vedľajšie príznaky,ako je zhoršené videnie alebo sluchové potiaže sa postupne zmenšujú a odchádzajú. Po 3 týždňoch kúry by mal človek kúru na 8 dní vynechať a potom opäť 3 týždne pokračovať. Potom sa dostaví prenikavý úspech.

Človek môže zase dobre spať a nemusí v noci pobehovať. Vápnik sa rozpustil. Užíva sa aj ako prevencia proti rakovine štítnej žlazy. Výsledky sú vynikajúce. Jedna pani sa vyhla operácii srdca, pretože tuk a vápnik v cievach sa po kúre rozpustil. Taktiež sa liek osvedčil pri vypadávaní zubov - paradentóze.


Tento receptík som získala od jednej staršej pani. Tak idem vyskúšať. Za pokus to stojí. Už len pre to omladenie. :-)))

1. Pripravíme si suroviny.
2. Nakrájame a rozmixujeme.
3. Necháme prejsť varom a hneď odstavíme.
4. Precedíme cez sitko a nalejeme do flašky.
5. Nalepíme nálepku a odložíme do chladničky.