Štipľavé ochladenie



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Ryža, Cukiňa, Bravčové mleté mäso, Horčicovo-paradajková omáčka: slepačí bujón, paradajkový pretlak, čili papričky, cesnak, sušené rajčiny, horčica, vegeta

POSTUP PŘÍPRAVY

Uvaríme si ryžu, pripravíme si cukiňový prívarok- svetlá zápražka, smotana na varenie a nasekaná cukiňa, paradajková omáčka- uvaríme si vodu, pridáme slepačí bujón, pridáme paradajkový pretlak, nasekané čili papričky- netreba to prehnať :-), strúčik cesnaku- nasekaný na drobno, sušené paradajky, horčica, vegeta a zahustíme hladkou múkou zarobenou s olejom, fašírka- urobíme si guľky z mletého bravčového mäsa.. A môžeme podávať :-) Posypeme syrom a vychutnávame si spojenie všetkých týchto chuti, dobrú chuť ! :-)