MEDOVÝ KRÉMEŠ super



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

25 dkg hladkej múky, 10 dkg práškový cukor, 5 dkg palmarín, 1 vajíčko, 1 žĺtok, 1 PL medu, štipka soli, 2 čl. sody bicarbony, trochu rumu
plnka : 1l. mlieko, 2 zlaté klasy, 3 žltky, 2PL hladkej múky, 20 dkg cukru, 1 palmarín, trochu rumu
čokoládova poleva

POSTUP PŘÍPRAVY

Cesto si pripravíme zmiešaním vsetkých ingrediencii, kym zostane pekne hladké. Na tri hodiny treba dat do chladu oddychovať.. rozdelit na polovicu, na pomúčenej doske rozvalkat na velkosť plechu. Pomocou valčeka preniest na vymasteny a omúčený plech - ale na opačnú stranu.!!!!! ked sa cesto upečie - trva to chvilku , pri 200 st. c. .. je ho treba hned také teplé nožom podobrať a presunút z plechu dolu - na dosku... Cesto bude o chvílu tvrdé - takze ho môzete potom bez problémov premiestnit kam chcete.
Na plnku si uvarte mlieko, zl. klasy, zltky a múku..pekne na hustú kašu.. .. vychladnutú kašu potom po malych mnozstvach ručnym mixerom vmiesavame do palmarínu , ktory sme si predtym rozmixovali s praskovym cukrom... a ku koncu priliat pomaly trochu rumu na vônu..
Plnku natriet na jeden medový plát, prikryt ju druhym a trochu pritlačit... najlepsí bude o pár hodín, kym tie pláty trochu plnkou zmaknú.
Na vrch dajte čokoládovú polevu.. ak nie je, stači to decentne pocukrovat.
dobrú chuť :-))