Syrové trojuholníky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250g tvrdého syra, 5-6 vajec, soľ, korenie, 1PL solamyl, kukurica, šampiňóny, kápia, hrášok, môžu byť aj olivy , kyslá uhorka, proste, čo vás napadne

POSTUP PŘÍPRAVY

Prichystáme si pochutiny, potom rozšľaháme vajíčka, osolíme okoreníme, zamiešame nahrubo postrúhaný syr a rozdelíme na toľko časti, koľko máme pochutín. Ak máme len kukuricu , tak samozrejme nedelíme. Nahrejeme toustovač, potrieme jemne olejom a zapečieme v zatvorenom tuostovači. Podľa potreby ich treba to aj otáčať. Ako príloha sú vhodné hranolky a tatárka. Ja som si dala nakladanú kapustu v paprike.


Tieto trojuholníčky sa dajú použiť aj medzi dva plátky toustového chleba s hlávkovým šalátom a nejakým dresingom, alebo zeleninkou. Dobrá pochúťka aj na piknik.

Pochutiny, nemusí ich byť toľko, každý podľa vlastnej chuti
vyšľahané vajíčka, solamyl, syr osolené a okorenené
takto sa opekajú, v zatvorenom toustovači , toto je len preto fotené otvorené aby to bolo vidieť ako to vyzerá
A hotovo. Tento nápad vznikol z polopráznej chladničky a dvoch hladných krkov čakajúcich na zázrak. Dočkali sa a aj im chutilo.