Grilovaná panenka na francúzskej horčici ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčová panenka * francúzska horčica * grilovacie korenie * olej * cesnak *

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäso si nakrájame asi na 1,5 cm hrubé kúsky a jemne prstami ich naklepeme. Potrieme zmesou grilovacieho korenia a jemnej pikantnej francúzskej horčice. Necháme odležať. Na druhý deň grilujeme. Mäsko je ľahodné a šťavnaté.

1. Olej vymiešame s grilovacím korením, pridáme horčicu a trochu pretlačeného cesnaku *
2. Mäsko nakrájame na medajlónky. Potrieme zmesou a necháme odležať v chladničke.
3.Odležané mäso pokladieme na rozpálený gril / panvicu / a z každej strany opečieme. Je mäkkučké a šťavnaté.
4. Podávame s chlebíkom a zeleninou. Dobrú chuť.