Ohnivá čertova panvička



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

200g bravčového pliecka 400g kuracích rezňov 200g klobásky 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 plechovka červených fazulí najlepšie v chilli omáčke (aj nemusí) 4 stredné cibule 6 strúžkov cesnaku 200 g šampiónov alebo plechovka sterilizovaných 50ml olivového oleja 2 chilli papričky /môže byť aj korenie 1 pórik 100ml piva 1 pohárik strúhaného chrenu (podľa chuti každého - aj nemusí byť) soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäso pokrájame na kocky, klobásku na tenké kolieska, šampióny olúpeme a pokrájame nakúsky
Papriky vyčistíme a nakrájame na prúžky, cesnak a cibuľu nakrájame na malé kocky.

Na rozpálenom oleji osmažíme klobásku a mäso, potom ich vyberieme a do výpeku dáme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme papriky, šampiony a restujeme tak 3 -5 minút. Potom späť vložíme mäso, na kúsky nakrájané chilli papričky alebo lyžičku chilli korenia, podlejeme mierne pivom a pár minút podusíme. Pridáme plechovku fazulí (podľa potreby aj s trochou nálevu) a prehrejeme. Okoreníme podľle chuti.

Môžeme podávať na panvičke ozdobené jemnými koliečkami pórku a husto posypaným čerstvých a nastrúhaným chrenom, alebo klasicky s hranolkami, zemiakmi, ryžou alebo pečivom.

Prajem dobrú chuť a budem vďačná za Vaše info ako sa Vám mňamka podarila!!!!!!