Marlenka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

270g Palmarínu,260g kryštalového cukru,5 vajec,5PL medu,360g hladkéj múky,1 prášok do pečiva,papier na pečenie , PLNKA: 1 kondenzované mlieko (salko-variť 2hodiny),250g Helie alebo hery,1vanilka..

POSTUP PŘÍPRAVY

Nad parou vymiešame palmarín+cukor-miešame asi tak 15min s elektrickým mixerom,potom pridáme vajcia s medom ešte chvílu miešame nad parou (asi tak 2-3min) a potom odstavime.Nakoniec vmiešame múku s práškom do pečiva dobre premiešame (už len s vareškou) takto pripravene cesto rozdelíme na 4 plechy ak nemáte tak si roztrihajte papier na pečenie ..Pečieme na 160-180st asi tak 5-6min... Plnka:Palmarín+vanilka +salko všetko dobre vymiešať s ručným mixerom..ked sú platy upečené necháme vychladnuť a potom plníme plnkou,nedávame veľa plnky,musí nám ostať aj na vrchný plat,ked máme platy naplnené tak marlenku s každéj strany zarežeme a tie odrezky si dame do misky.Pomrvíme to medzi prstami a ešte do toho pomelieme orechy(nie vela asi tak 100g)premiešame a posypeme celú marlenku.Makoniec polejeme čokoládovým topingom...