MOJA BRYNDZOVÁ NÁTIERKA
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
250g bryndze, 1/2ČL morskej soli, 1ČL Ras el Hanout /alebo čerstvo rozdrvený kmín/, 2ČL červenej papriky, 1 mladý cesnak, 3 jarné cibuľky, 180g pochúťková hustá smotana - môžete si dať podľa toho, čo chcete s nátierkou robiť, akú hustotu potrebujete.
POSTUP PŘÍPRAVY
Nátierku robím nielen na chlebík, ale aj na slané krekry k vínku, alebo plním zeleninku, rajčiny, hríbiky, papriku, dokonca aj ovocie je super, napr. plnené broskyne...plnené vajíčka sú tiež fantastické, proste môžete urobiť chuťovky na posedenie s priateľmi :-)
Do misky si dáme bryndzu, soľ a kmín a premiešame.Pridáme červenú papriku a zapracujeme.
Cesnak si nasekáme na drobno a pridáme k zmesi, premiešame a pridáme nakrájanä jarnú cibuľku.
Nakoniec zapracujeme smotanu.
Dáme do nádobky a v chladničke necháme odležať, aby sa všetky chute prepojili.
Dobrú chuť !!!
|
Potrebné ingrediencie... |
|
..do misky dáme bryndzu... |
|
.pridáme soľ, ras el hanout /kmín/- |
|
...pridáme červenú papriku... |
|
..mladý cesnak ošúpeme.. |
|
...nasekáme... |
|
..vmiešame do bryndze... |
|
...cibuľku nakrájame.. |
|
...pridáme k zmesi... |
|
...pridáme smotanu.. |
|
...premiešame. Dáme do nádobky a necháme v chladničke odležať. Ak Vám čas súri, môžete použiť aj hneď, ale po odležaní sa ingrediencie viac prepoja.. |
|
..dnešné raňajky..DOBRÚ CHUŤ :-) |