MOJA BRYNDZOVÁ NÁTIERKA



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250g bryndze, 1/2ČL morskej soli, 1ČL Ras el Hanout /alebo čerstvo rozdrvený kmín/, 2ČL červenej papriky, 1 mladý cesnak, 3 jarné cibuľky, 180g pochúťková hustá smotana - môžete si dať podľa toho, čo chcete s nátierkou robiť, akú hustotu potrebujete.

POSTUP PŘÍPRAVY

Nátierku robím nielen na chlebík, ale aj na slané krekry k vínku, alebo plním zeleninku, rajčiny, hríbiky, papriku, dokonca aj ovocie je super, napr. plnené broskyne...plnené vajíčka sú tiež fantastické, proste môžete urobiť chuťovky na posedenie s priateľmi :-)

Do misky si dáme bryndzu, soľ a kmín a premiešame.Pridáme červenú papriku a zapracujeme.
Cesnak si nasekáme na drobno a pridáme k zmesi, premiešame a pridáme nakrájanä jarnú cibuľku.
Nakoniec zapracujeme smotanu.
Dáme do nádobky a v chladničke necháme odležať, aby sa všetky chute prepojili.

Dobrú chuť !!!

Potrebné ingrediencie...
..do misky dáme bryndzu...
.pridáme soľ, ras el hanout /kmín/-
...pridáme červenú papriku...
..mladý cesnak ošúpeme..
...nasekáme...
..vmiešame do bryndze...
...cibuľku nakrájame..
...pridáme k zmesi...
...pridáme smotanu..
...premiešame. Dáme do nádobky a necháme v chladničke odležať. Ak Vám čas súri, môžete použiť aj hneď, ale po odležaní sa ingrediencie viac prepoja..
..dnešné raňajky..DOBRÚ CHUŤ :-)