Jablkove muffiny



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 zelene jablka - postruhane, 2 hrnceky hladkej muky, 1 cl prasku do peciva, 1/2 hrnčeka najlepsie hnedeho cukru, 1 cl mletej skorice, 1 hrncek mlieka, 125 g roztopeneho masla, 1 rozslahane vajce...

POSTUP PŘÍPRAVY

su super, pre deticky ako stvorene, mali sme s nimi v skolke uspech :o)))

ruru si predhrejeme na 220 stupnov;
do misy preosejeme muku, pdp, skoricu a cukor, v strede vyhlbime jamku a pridame mlieko, maslo, vajce a struhane jablka, zamiesame, ale nie vela, aby zmes zostala nadychana....
/nedajte sa odradit foto - uznavam, nevyzera velmi vabne:o)))/
cestom naplnime formu na muffiny alebo kosicky asi do 3/4 a pecieme asi 15 min...
detailne foto - kosicek je nadychany ako ma byt :o)))
chladime na mriezke a ak nahodou neminieme skladujeme vo vzduchotesnom obale, mozeme aj zamrazit - v mraznicke mali by vydrzat aj mesiac, ale to sa nam este nestalo, aby nieco zostalo :o)))