Marmeláda z domácej pekárne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg ovocia (ja som mala v mraziaku tayberry, jahody a čučoriedky),
1/2 kg cukru,
1 balíček Gelfix alebo Quittin 2:1

POSTUP PŘÍPRAVY

ovocie pokrájame na menšie kúsky (ja som to nechala trochu rozmraziť, pomixovala som na väčšie kúsky), vyliať do domácej pekárne, nasypať cukor, želírovací prášok, zapnúť program č. 9 - Marmeláda - mám Eta Siesta, trvá to 1:20 hod. Nalievame do čistých pohárikov, uzatvoríme a otočíme viečkom nadol, necháme tak do druhého dňa. Jedna dávka vyjde do šiestich malých pohárikov z výživy.

Tento recept som našla niekde na webe, neverila som tomu, že je to tak jednoduché. Chcela som sa sama presvedčiť.