Bezkonkurenčne najlepšie čokoládové muffiny



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

220g hladkej muky, 30g kakaa, 2 ČL kypriaceho prasku, pol ČL sody bikarbony, 100g posekanej horkej cokolady, 100g posekanej bielej cokolady, 80 ml oleja, 300ml acidofilneho mlieka /alebo kyslej smotany, tu som pouzila smotanu/, 1 vajce, 70g krystaloveho cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY

Sypke suroviny sa zmiesaju zvlast, tekute tiez zvlast a potom sa to zmiesa spolu a plni do kosickov. Je to na 12 - 15ks. Pecieme vo vyhriatej rure na 200stupnov cca 25 - 30 minut. Muffiny su uplne lahke, jemne a stavnate, vyskusala som uz vselijake recepty, ale tieto su najlepsie :-)

takto vyzeraju zvnutra
pre zmenu upecene vkuse vo forme na biskupsky kolac bez bielej cokolady, ale za to s ceresnami :-P