pangas najjednoduchšie, najrýchlejšie a najchutnejšie - teda aspoň podľa nás ;-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

filety zo siamskeho sumčeka, vegeta bez glutamátu, mleté biele korenie, olivový olej vhodný na tepelnú úpravu, trošičku masla
zeleninka podľa individuálnej chuti, väčšia cibuľa

POSTUP PŘÍPRAVY

čítala som už pár receptov na pangasa, ale nakoniec som prišla na to, že táto rybka je taká chutná a jemná, že je škoda zakrývať tieto jej velikánske prednosti výrazným korením alebo aromatickými omáčkami. preto som okľukou opať skončila pri tejto "minimalistickej" úprave, ktorú všetci doma milujeme.

takže: filetky si umyjeme, nakoreníme, povegetíme a upečieme v olivovom oleji s troškou masla.
do výpeku dáme zeleninku, tiež mierne okoreníme a ovegetíme a necháme chvíľočku podusiť pod pokrievkou. tesne pred koncom do zeleninky pridáme na prúžky nakrájanú cibuľu a už len minútku dodusíme. cibuľa mám ostane krásne chrumkavá a sladkastá :-)))))
a to je všetkooooooooooooo :-D
ako prílohu väššinou podávame americké zemiačky so šupkou.

ušetrený čas, ktorý nemusíte stráviť státím pri sporáku, venujte svojim deťom, drahej polovičke, alebo len tak sebe :-))) veď si to zaslúžite ...