Hrbaté kuracie rezne :-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Kuracie rezne (alebo môžete použiť rezne z bravč. mäska) , sol, korenie, olej, šunková saláma (alebo akákoľvek akú máte doma), šampióny, šľah. smotana, cibuľka , postrúhaný syr

POSTUP PŘÍPRAVY

Rezne si posolíme, okoreníme a opečieme na oleji (bravč. rezne aj vyklepeme). Odložíme na plech a pripravíme si plnku na rezne.

Na masle opražíme cibuľku, pridáme na kocky pokrájanú salámu , šampióny, posolíme, trošku okoreníme MČK a podusíme. Poprášime múkou, premiešame a zalejeme šľah. smotanou - tak aby nám vznikla hustejšia hmota, ktorú budeme ukladať na rezne. Plnka je výborná aj sama o sebe, tak nie že ju zjete skôr, ako ju dáte na rezníky :-)

Takže hotovú zmes naukladáme na rezne a dobre posypeme strúhaným syrom, podlejeme výpekom na ktorom sme pražili rezne a dáme zapiecť.

Vhodná príloha : varené zemiačky, pečené zemiačky, ryža

Prajem dobrú chuť :-)))