Bravčové mäso na kukurici



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčové mäso, soľ, olej, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 1 veľká mrkva, 1-2 lyžice rajčiakového pretlaku, kukurica, syr, ako príloha ryža, alebo cestoviny

POSTUP PŘÍPRAVY

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu a cesnak, pridáme pokrájané mäso a spolu opražíme. Osolíme, okoreníme pridáme pokrajánu mrkvu, podlejeme a dusíme do polomäkka. Potom pridáme pretlak, kukuricu a udusíme do mäkka. Podávame s cestovinami, alebo ryžou, posypeme pokrájaným syrom a ak máme dobrá je aj petržlenová vňať. DOBRÚ CHUŤ.

pripravená cibuľka a cesnak
pokrájané mäso
pridáme mrkvu
pridáme kukuricu, predtým sme dali pretlak
a je to hotové, dáme prílohu a syr Dobrú chuť