Famózne rezne s vôňou a chuťou a la Kebab



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravčová krkovička, olej, gyros korenie, adžiga, solčanka

POSTUP PŘÍPRAVY

Úplne jednoduchá príprava a výsledok naozaj božský :)
V piatok som kúpila mäso - cca 1 kg bravčovej krkovičky. Nakrájala som ho, naklepala. Pripravila som si marinádu - 1,5 dl olej, 1 PL gyros korenia, 1 PL adžigy, 1/2 PL solčanky - spolu vymiešala a marináda je hotová.

...mäso som postupne - ako som ho vyklepala, potrela touto úžasne voňavou marinádou, poprekladala až som neminula všetko mäso aj marinádu a dala v uzavretej nádobe do chladničky. Keď som si spomenula, tak som ním zo dva krát za víkend potrepala... viac som si ho nevšímala
...až dnes na obed som ho vybrala a dala na panvicu vysmažiť z oboch strán. Olej netreba pridávať na smaženie, stačí ten, v ktorom bolo mäsko obalené... skvelá vôňa, ešte lepšia chuť... My sme k tomu mali opekané zemiaky, ryžu, kapustovo-cibuľový šalát a dressing a la tzatziki. Obed ako lusk! :o)