POTŘEBNÉ PŘÍSADY
filety - minimálne pol kila, ozaj minimálne, lebo inak sa Vám rybka stratí v tej smotane :). Všetko ostatné podľa individuálnej chuti a preferencií :) : cibuľa, slaninka, smotana - komu aká viac vyhovuje-môže byť kyslá, na šľahanie alebo na varenie, tavený syr /najjednoduchšie je keď je v črievku/, no a dijonska horčica - ktorá vraj v žiadnej poriadnej kuchyni nechýba :) :)
POSTUP PŘÍPRAVY
Na panvici osmažíme cibuľku a slaninku, pridáme filety. Necháme zakryté prehrievať aby rybka bola mäkulinká. V smotane dohladka vymiešame tavený syr a podľa chuti pridáme dijonsku horčicu. Ochutenú smotanu vylejeme na filé a necháme chvíľu zohriať. No a večera je hotová! :)
Výber prílohy nechám na Vašu fantáziu gazdinky :)...alebo možno Vám výborne poradia páni, ktorí sa síce tvária že nevaria, ale majú senzačné nápady v kuchyni. Mne to chutilo aj s celozrnným pečivom-nie že by som bola lenivá, len som nemala chuť vymýšľať ,)
P.S: foto určite pripojím keď budem mať chuť vymyslieť prílohu a možno aj skôr :) :)
cibuľku so slaninkou opražíme |
pridáme filé |
ochutíme smotanu |
ochutenú smotanu vylejeme na file |
a servírujeme :) |