Nepečená jablková torta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg jablk, detské piškóty, 2 pudingy,5 dl vody, cukor, citrónová šťava

POSTUP PŘÍPRAVY

veľmi jednoduché a chutné

Pripravíme si suroviny, ak použijete vanilkový puding, bude torta svetlá ale my máme radi čokoládové, tak som použila jeden čokoládový a jeden vanilkový puding
používam tortovú formu ale kvôli tým, ktorí nemajú, som použila nerezovú misku, ktorú som vystlala mikroténovým sáčkoom
Jablčká rozvaríme s trochou vody, môžeme pridať cukor podľa chuti, môžeme použiť čerstvé alebo nastrúhané, ja som použila ako polotovar, ktorý si chystám v jeseni do skleničiek.
v 5dl vody rozmiešam pudingy a prilejem do rozvarených jabĺk, je lepšie, keď je voda odparená
vznikne asi takáto masa, dosladiť podľa chuti, pozor na jazýček, horúce
na dno misky poukladám piškóty ale obrátene, lebo keď to prevrátim na tanier, aby neboli dole hlavou :-))
ja som mala málo piškôt, tak iba poriedko som dávala, pôjde na to veľký balík, ja najradšej užívam opavia, preto ich tam dajte viac tých piškôt
prvé piškóty zalejem masou, poukladám na to ďalšie piškóty a zalejem masou, na to ďalšie piškóty, zaliať masou,,, až do vypotrebovania piškôt alebo masy :-))
takto je to hotové, končíme s piškotami, necháme vychladnúť
poriadne vychladnuté vyklopíme na tanier, môžeme ozdobiť šľahačkou, ja som to robila iba pre nás a ja šľahačku nemôžem, tak som ju tam nedávala, z tortovej formy to vyzerá lepšie ale aj táto sa dá zjesť, možno nevyzerá lákavo ale s čokoládovým pudingom, ja som do neho ešte za horúca pridala 2 lyžice kakaa. chutná ako nutela, kto má rád čokoládové koláčiky, určite si pochutná