Golonkove rezne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie(bravčové) mäso, soľ, strúhanka, vajíčka, syr (eidam, údený...), šľahačková smotana, vegeta, mleté čierne korenie, cesnak\\r\\nMnožstvá si upravíte podľa toho, koľko máte mäska.

POSTUP PŘÍPRAVY

1. Mäsko si naklepeme, osolíme a obalíme v strúhanke.\\r\\n2. Vymiešame si vajíčka s nastrúhaným tvrdým syrom. V tejto hmote obaľujeme rezníky a oprážame.\\r\\n3. Vymiešame si šľahačkovú smotanu, vegetu, mleté čierne korenie, a cesnak- také tri strúčiky, a vylejeme na plech. Ja som dávala všetko od oka, asi lyžičku vegety a poprášila som korením. Smotanu som ešte trošičku doliala mliekom, lebo sa mi jej zdalo málo :) \\r\\n4. Na plech, na ktorý sme si naliali smotanovú zmes ukladáme opražené rezníky. Prikryjeme a pečieme nejakých 45 min, na konci môžeme posypať syrčekom, ak nám ostal :)