CESTOVINY "CARBONARA" (vysoko návykové!)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cestoviny (origoš to majú byť špagety, ale my viac ľúbime penne), slaninka, šľahačková smotana, syr na strúhanie, šampiňóny, olej, PL masla, biele korenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Cestoviny si uvaríme al dente, budú sa ešte prehrievať v omáčke, tak aby sa nám nerozvarili. Na panvici usmažíme slaninku na oleji a masielku. Pridáme šampiňóny nakrájané na plátky.
Zalejeme smotanou a necháme prebublať až kým nám smotana nezhustne a nezmizne z nej polovica. Na záver pridáme za hrsť syra.
Do omáčky vložíme cestoviny a prehrievame, kým sa nám omáčka nenalepí na cestoviny..trasieme panvicou.
Finito..toto je tiež náš obľúbený, rýchly a hlavne moooc jedlý obedík.

suroviny, chýba mi tam maslo (také "živé" kravské)
slaninku usmažíme
pridáme šampiňóny
zalejeme šľahačkou
takto ju necháme vyblázniť..na polovicu pôvodného objemu
trošku syra
a trasieme panvicou a varíme...
až takto, že sa nám omáčka vpije, alebo oblepí cestoviny
Finito....ááááááááá skoro som zabudla, cestoviny by sa mali konzumovať hned, na druhý deň to už nie je vončo