Kuracie prsia v smotanovej marináde



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Všetko sa riadi podľa počtu stravníkov,potrebujeme kuracie rezne,ktoré len narežeme ale neklepeme,kyslá smotana,2 vajíčka,soľ,cesnak,vegeta alebo grilovacie korenie,na obaľovanie strúhanku zmiešanú s postrúhaným tvrdým syrom,ja som použila panko,je to strúhanka z ryžového pečiva

POSTUP PŘÍPRAVY

Kyslú smotanu,vajíčka,koreniny,soľ a pretlačený cesnak zmiešame a vložíme narezané rezne.Necháme odležať do druhého dňa v chladničke.Na druhý deň rezne obalíme v pripravenej strúhanke so syroma vyprážame v oleji.

Rezne namočíme do pripravenej marinády a dáme odležať.
Po vybratí z chladničky obalíme v strúhanke,pomiešanej so strúhaným syrom.
Ja som obaľovala tieto rezne v Panku,je to strúhanka z ryžového pečiva a dá sa kúpiť v obchodoch s čínskymi alebo thajskými potravinami.
Takto vyzerá,je biela, rezne s ňou sú vynikajúce.
Pomaly vypražíme,aby nám syr v strúhanke neprihorel.
A tu je už naservírovaný k obedu.Dobrú chuť!