Zapekaná kuracinka na pečených zemiakoch so špargľou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie prsia, grilovacie korenie, olej, zemiaky, soľ, špargľa, údený syr

POSTUP PŘÍPRAVY

Výborný rýchly obed alebo večera pre milovníkov zemiakov a syra :)

Zemiaky si nakrájame na veľmi tenké plátky (keď nie sú veľmi staré, netreba ich ani šúpať), hodíme do plechu, dáme trochu oleja, osolíme a pečieme asi 20 minút. Medzitým naklepeme rezne, posypeme grilovacím korením (ak nemáte doma, stačí osoliť a posypať mletou červenou paprikou) a opekáme na panvici.
Keď sú zemiaky mäkké, vyberieme plech, dáme na zopár plátkov masla, opečené mäso, špargle (ja som použila zavárané) a na plátky nakrájaný oštiepok, alebo hocijaký iný údený syr. Všetko to spolu ešte zapečieme zopár minút, kým sa syr rozpustí.
Ja robievam toto jedlo väčšinou bez špargle, je výborné aj tak.

Je to jeden z tých jednoduchých a rýchlych receptov, ku ktorému sa budete často vracať :))

DOBRÚ CHUŤ :)