Zapečené filé na smotane a syre



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Filé,250 ml smotany na varenie,tavený syr v črievku,citr.šťava,soľ,bylinková soľ-alebo aj iné korenie,strúhaný syr

POSTUP PŘÍPRAVY

Je to jednoduchý recept na prípravu filé či inej ryby a u nás doma je veľmi obľúbený,tak možno zachutí aj vám. Výsledné vlastné foto dodám nabudúce,pretože sa zjedlo tak rýchlo,že som nestihla odfotiť :-))

Rozmrazené filé-ja dám aj mrazené ak nestíham rozmraziť,dáme do zapekacej misy,osolíme a pokvapkáme citr.šťavou
Pripravíme si omáčku-smotanu.tavený syr,soľ,bylinkovú soľ vymiešame. Ak máte málo smotany,môžte pridať trochu vody a hl.múky
Vymiešanú omáčku si dochutíme podľa chuti-ja používam bylink.soľ,ak nemáte môžte použiť aj iné bylinky či korenie na ryby
Filé si zalejeme omáčkou a dáme zapiecť do trúby na 180-200 stupňov na cca 45 minút-podľa trúby.Pred dopečením môžme posypať strúhaným syrom.Ja podávam s pečenými zemiakmi. Výsledné foto dodám nabudúce keďže som teraz nestihla odfotiť a už je zjedené :-)) prajem dobrú chuť