Vynikajúce babkine buchty ktoré sú dlho čerstve !!!



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na tento recept budeme potrebovať...cca.0,25 kg. Hl. múky, 0,25 polh. Múky , ¼ kvasníc, žĺtok, soľ, citrónovú kôru, lyžicu masti, mlieko, lekvár (slivkový...) tvaroh , hrozienka rum....

POSTUP PŘÍPRAVY

Necháme si kvások vykysnúť a preosejeme doň obe múky pridáme žĺtok, masť, citrónovú kôru, soľ a mlieko. Dobre spracované cesto musí kysnúť v izbovej teplote

nachystáme si plnky,
1. lekvár ozmiešame s troškou rumu
2. tvaroh s cukrom a vajíčkom a+ hrozienkami

Buchty s cukrom na vrchu sú naozaj super, chutné a držia vlchkosť celej buchty čiže rychlo sa nevysušia

Prajem dobrú chuť!!!

...
robíme klasicke buchty alebo tieto s cukrom
buchtu spojom namočíme do žltka a potom do cukru... dame na plech smerom hore
ja robím oba spôsoby.. tie s cukrom je vynikajúce plniť tvarohom
klasické buchty potrieme žltkom tie s cukrom už nie
... už hotové...