Parmský rezeň



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

600g teľacieho mäsa, soľ, hladká múka na obaľovanie, olej na vysmážanie na cestíčko: 3 vajcia, 2PL mlieka, soľ, 80g postrúhaného sya, 120g strúhanky

POSTUP PŘÍPRAVY

1, teľacie rezne odblaníme, naklepeme, osolíme, obalíme múkou
2, cestíčko: vajcia vyšľaháme s mliekom, osolíme, pridáme postrúhaný syr, jemnú strúhanku a spolu premiešame
3, rezne obalíme cestíčkom a pomaly vyprážame na miernom ohni do mäkka
4, podávame so zeleninou, zemiakmi alebo ryžou,,,,,dobrú chuť,,,,

vyklepeme mäsko, osolíme
v miske vyšprudlujeme vajcia s mliekom
pridáme nastrúhaný syr a strúhanku
obalíme v múke, cestíčku a vysmažíme na miernom ohni
dobrú chuť...